Om oss

Bygget vi holder til, huser mye historie. Mange som har bodd i Slemmestad en stund, kan berette mang en historie herfra.Tannlegekontor har det vært her siden 1999. Da flyttet Rune Solheim sin tannlegepraksis, som han hadde overtatt fra sin far Tor Solheim, fra det gamle «Badet» tvers ovenfor veien og inn i nyoppussede lokaler her.

I 2006 begynte også tannlege Frank Oddvar Nygård her. Fra da av ble altså klinikken driftet av Rune Solheim og Frank O. Nygård i lag.

Dessverre ble Rune Solheim alvorlig syk og måtte gi tapt for kreftsykdom høsten 2014. Da tok Frank O. Nygård over tannklinikken. Desember 2014 begynte tannlege Kristin Sivertsen her, og var her frem til sommeren 2021. Da startet et nytt kapittel ved at tannlege Anna Charlotte Lindqvist tok over for henne.  Det betyr at vi nå er to tannleger og to tannhelsesekretærer i fulltid på klinikken.

Også innenfor tannhelsefeltet skjer det stadige forbedringer. For å holde tritt med utviklingen og hele tiden tilby beste behandling, har vi pusset opp lokalene og jevnt og trutt byttet ut utstyr og materialer. For å imøtekomme stadig høyere forventninger til hva som kan oppnås med tannbehandling, vektlegger vi å hele tiden holde oss faglig oppdaterte igjennom kurs. Du kan derfor være trygg på at tannbehandlingen du får her hos oss, er moderne og av topp kvalitet.

Personalet 

Frank O. Nygård

Frank O. Nygård

Tannlege

Ble uteksaminert i Bergen våren 2000. Jobbet på Røyken tannklinikk frem til 2006. Har siden jobbet her.

Anna Charlotte Lindqvist

Anna Charlotte Lindqvist

Tannlege

Ble uteksaminert i Bergen juni 2020. Anna begynte her august 2021. Hun jobbet fulltid på Gol før hun begynte hos oss.

Karin Andresen

Karin Andresen

Tannhelsesekretær

Ble autorisert tannhelsesekretær i 1988. Begynte å jobbe her september 2014. Før det var hun tannhelsesekretær hos tannlege Unni Kleiv i Åros.

Gro Marit Skoland

Gro Marit Skoland

Tannhelsesekretær

Ble autorisert tannhelsesekretær i 1995. Hun begynte å jobbe her i 2007. Hun har tidligere vært tannhelsesekretær hos tannlege Per-Erik Lien i Asker.